Επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!
Αρχική
Αρχική

Όποια και αν είναι η περίσταση, όσοι και αν είναι οι προσκεκλημένοι, η εταιρία ΓΑΣΤΕΡΑΙΑ  είναι πάντα στη διάθεσή σας με άψογο σέρβις και το ιδανικό μενού για οποιαδήποτε εκδήλωση.

Παρουσιάσεις προϊόντων, happenings, επαγγελματικά δείπνα, εκπαιδευτικά σεμινάρια προσωπικού, βραβεύσεις συνεργατών, κοπή πίτας, συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες, κοκτέηλ πελατών, εγκαίνια καταστημάτων και επιδείξεις μόδας, είναι μερικές από τις εταιρικές εκδηλώσεις σας για τις οποίες η ΓΑΣΤΕΡAIΑ δίνει το κύρος που τους αξίζει.

Η ποιότητα των επιλογών μας, ικανοποιεί όλα τα γούστα και αφήνει με τις καλύτερες εντυπώσεις τους συνδαιτυμόνες ενός φιλικού γεύματος σε επαγγελματικά πλαίσια ή μίας εταιρικής εκδήλωσης πολλών ατόμων. 

Αφήστε τους έμπειρους σεφ μας να δημιουργήσουν το τέλειο μενού για εσάς και τους καλεσμένους σας. Επιλέξτε έναν πολυτελή μπουφέ ή ένα καθιστό μενού τεσσάρων πιάτων ή ένα κοκτέηλ με finger food. Επιπλέον, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα ιδανικά κρασιά και ποτά, που θα συνοδέψουν το μενού της επιλογής σας.

Επιπρόσθετα, η εταιρία ΓΑΣΤΕΡAIΑ, μπορεί να σας προτείνει τον ιδανικό χώρο για τις εταιρικές εκδηλώσεις σας, έναν χώρο που θα ξεχωρίζει και σας υπόσχεται να αφήσει τη δική σας σφραγίδα σε όλους τους καλεσμένους.  

Το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου της εταιρίας έχει την ευθύνη ώστε η παρασκευή και η διακίνηση των εδεσμάτων της να γίνεται με συνθήκες που προβλέπουν αυστηροί κανόνες υγιεινής και διασφάλισης ποιότητας. 

Θεωρούμε ότι σε θέματα ποιότητας δεν υπάρχουν συμβιβασμοί.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι επώνυμα και προέρχονται από επιλεγμένους προμηθευτές με τους οποίους υπάρχει πολυετή συνεργασία, γνωρίζοντας τις αντίστοιχες προδιαγραφές ποιότητας με τις οποίες αυτοί λειτουργούν.:: Η εταιρία :: Επικοινωνία :: Γάμος :: Βάπτιση :: Εταιρικές εκδηλώσεις :: Parties :: Μενού :: Eγκαίνια :: Οικονομικές λύσεις :: Τα νέα μας ::


Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 4.7 · © 2000 - 2011 IPS Ltd · Όροι χρήσης