Eγκαίνια


Eγκαίνια
Eγκαίνια

Ετοιμάζετε το νέο σας κατάστημα; Η ημέρα των εγκαινίων είναι η πρεμιέρα σας.... και πρέπει να μείνει στο μυαλό των καλεσμένων σας ή των περαστικών, όσο πιο έντονα, όχι μόνο για τα προιόντα σας!

Η πρώτη εντύπωση είναι πάντα πολύ σημαντική! Είναι εκείνη που πολλές φορές πείθει τους υποψήφιους πελάτες σας να σας εμπιστευτούν.

Η επιτυχία των εγκαινίων δεν είναι ποτέ τυχαία. Είναι αποτέλεσμα σωστού σχεδιασμού και καλής οργάνωσης.  Ας οργανώσουμε μαζί τα εγκαίνια των καταστημάτων σας με στόχο την πλήρη επιτυχία και την εκπλήρωση των προσδοκιών σας.

Έχοντας τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει έως 800 άτομα, η εταιρία μας διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό, την όμορφη παρουσίαση των εδεσμάτών, επιμελείται τη διακόσμηση του χώρου και τη μουσική κάλυψη, την κάλυψη τεντών και μοκετών, προσφέροντας τις καλύτερες οικονομικές λύσεις σε κοκτέηλς, finger food αλλά και σε μπουφέ. Οι έμπειροι σεφ μας θα δημιουργήσουν γαστριμαργικούς θριάμβους χαρίζοντας στους καλεσμένους σας μοναδικές απολαύσεις.

Η εταιρία μας ανανεώνει συνεχώς τη λίστα των εδεσμάτων που έχει να σας προτείνει, με νέες και φρέσκιες ιδέες. Εμπιστευτείτε μας!


:: Η εταιρία :: Επικοινωνία :: Γάμος :: Βάπτιση :: Εταιρικές εκδηλώσεις :: Parties :: Μενού :: Eγκαίνια :: Οικονομικές λύσεις :: Τα νέα μας ::


Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 4.7 · © 2000 - 2011 IPS Ltd · Όροι χρήσης