Η εταιρία


H εταιρία ΓΑΣΤΕΡΑΙΑ ιδρύθηκε το 2006 σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης.

Η ΓΑΣΤΕΡΑΙΑ δραστηριοποιείται στο χώρο της μαζικής εστίασης και ειδικότερα στο catering και κατάφερε να γίνει η νέα εναλλακτική πρόταση στον τομέα των επαγγελματικών και ιδιωτικών εκδηλώσεων, διανύοντας μέχρι σήμερα μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία στον χώρο της.

Η εταιρία αναλαμβάνει να διοργανώσει για εσάς κάθε είδους εκδήλωση όπως δεξιώσεις, γεύματα εργασίας, κοκτέηλ, coffee breaks καθώς και τη γαμήλια δεξίωση σας, τη βάπτιση, το παιδικό πάρτυ, γενέθλια, συνεστιάσεις συλλόγων κλπ, προσφέροντάς σας γαστρονομικές και όχι μόνο προτάσεις, εγγυόμενες την απόλυτη επιτυχία.

Το κάθε μεμονωμένο γεγονός είναι πραγματικά ξεχωριστό για εμάς, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε φορά  μια καινούργια πρόκληση που θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες αποπνέοντάς σας ένα αίσθημα σιγουριάς, ασφάλειας και υψηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών.

Όποια και αν είναι η περίσταση, όσοι και αν είναι οι προσκεκλημένοι, η εταιρία ΓΑΣΤΕΡΑΙΑ είναι πάντα στην διάθεσή σας για άψογο service και το ιδανικό μενού για τις επαγγελματικές σας εκδηλώσεις.

Σε συνδυασμό με τις απεριόριστες επιλογές μας σε χώρους με ξεχωριστό χαρακτήρα και άποψη, μπορείτε να είστε σίγουροι για την επιτυχία κάθε σας εκδήλωσης με την υπογραφή μας. Ο επαγγελματισμός και η εμπειρία του ΓΑΣΤΕΡΑΙΑ φαίνονται σε κάθε λεπτομέρεια. Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό προσφέρει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.

Το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου της εταιρίας μας έχει την ευθύνη ώστε η παρασκευή και η διακίνηση των εδεσμάτων της να γίνεται με συνθήκες που προβλέπουν αυστηροί κανόνες υγιεινής και διασφάλισης ποιότητας. Θεωρούμε ότι σε θέματα ποιότητας δεν υπάρχουν συμβιβασμοί.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι επώνυμα και προέρχονται απο επιλεγμένους προμηθευτές με τους οποίους υπάρχει πολυετή συνεργασία γνωρίζοντας τις αντίστοιχες προδιαγραφές ποιότητος με τις οποίες αυτοί λειτουργούν.


:: Η εταιρία :: Επικοινωνία :: Γάμος :: Βάπτιση :: Εταιρικές εκδηλώσεις :: Parties :: Μενού :: Eγκαίνια :: Οικονομικές λύσεις :: Τα νέα μας ::


Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 4.7 · © 2000 - 2011 IPS Ltd · Όροι χρήσης