Γάμος


Γάμος
Γάμος

Πάντα ονειρευόσασταν έναν όμορφο γάμο και μια αξέχαστη γαμήλια δεξίωση. Ας κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα! Εμείς θα φροντίσουμε για κάθε λεπτομέρεια, από το στήσιμο της δεξίωσης σας, μέχρι την στιγμή που θα μπείτε στο δωμάτιο ως νύφη και γαμπρός. Εξαιρετικές επιλογές μενού, πανέμορφες ανθοσυνθέσεις, μουσική, ειδικά happenings, πίστες χορού και ιδέες από τους συνεργάτες μας που θα εντυπωσιάσουν εσάς και τους καλεσμένους σας.

Με προτάσεις γαμήλιας δεξίωσης που καλύπτουν όλους τους προυπολογισμούς, θα σας προτείνουμε τη λύση που σας ταιριάζει ειδικά αν ενδιαφέρεστε για κάποια οικονομική λύση. Να είστε σίγουροι ότι με κάθε σας επιλογή, οι καλεσμένοι σας θα μείνουν το ίδιο εντυπωσιασμένοι.

Οι υπεύθυνοι των γαμήλιων δεξιώσεων είναι στην διάθεσή σας καθημερινά, για κάθε πληροφορία. Για την επιλογή ημερομηνίας και φαγητού, τις προτάσεις διακόσμησης, τον αριθμό και πλάνο των καλεσμένων σας, τον προϋπολογισμό σας, καθώς και την επιλογή της γαμήλιας τούρτας.

Στυλ και πολυτέλεια σε πλήρη αρμονία, με τη διακόσμηση των τραπεζιών, τα εκρού καλύμματα στις καρέκλες, τη σαμπάνια στην υποδοχή των καλεσμένων σας, τη γαμήλια τούρτα επιλογής του ζευγαριού φτιαγμένη με μεράκι απο τον ζαχαροπλάστη μας, το τραπέζι υποδοχής στολισμένο με κουφέτα, μπεζέδες και σοκολατάκια, θα εκπλήξουν τους καλεσμένους σας.

Το γαμήλιο catering είναι πάντα, εξ ολοκλήρου παρασκευασμένο απο εμάς, με τα καλύτερα υλικά της αγοράς.


:: Η εταιρία :: Επικοινωνία :: Γάμος :: Βάπτιση :: Εταιρικές εκδηλώσεις :: Parties :: Μενού :: Eγκαίνια :: Οικονομικές λύσεις :: Τα νέα μας ::


Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 4.7 · © 2000 - 2011 IPS Ltd · Όροι χρήσης